Slipp taket i slangen!

Ørner er flotte og mektige. Det står respekt av en ørn når den letter og brer ut sine vinger. Eller man ser den stuper ned i vannet for sekunder etterpå å lette med en stor laks i munnen. Den har et syn som er fantastisk og den er treffsikker på millimeteren. Derfor bruker vi ofte uttrykket ørneblikk.

Når den er ned på bakken, er den ikke i sitt rette element. Den blir sårbar! Av og til blir den faktisk angrepet av slanger og det kan være dødelig for ørnen. Dens instinkt sier at den må lette! En ørn kjemper ikke imot en slange på bakken! Hva gjør den? Jo den tar slangen med seg oppi luften for på den måten ta slangen bort fra sin kjente slagmark/ territorium! Der oppe i luften SLIPPER den taket i slangen. Ørnen vet at oppe i luften har ikke slangen utholdenhet, ingen kraft og ingen balanse. Den er rett og slett ubrukbar, svak og sårbar, sammenlignet på bakken hvor den er kraftfull, slu og dødelig.

Vi som mennesker må bekjempe vanskeligheter og angrep i egne liv, våre slanger. Ta det som er årsaken til din kamp, opp og inn i den åndelige verden ved at du ber. Når du har tatt imot Jesus får du Guds DNA og du begynner å bevege deg på Guds nivå. Dette er et nivå hvor djevelen ikke kan gjøre deg noe. Hans element er på buken nede i jorda og skitten. Om du prøver å bekjempe djevelen på hans territorium, vil du alltid tape kampen. Han bruker all sin list og smarte triks for å felle deg. Ikke bekjemp djevelen i HANS komfortsone!! Bruk ditt Guds instinkt! Når du ber, løfter du vingene som ørnen. Du tar kontroll på det som vil ødelegge deg. Gud tar over ledelsen gjennom dine sanne og utholdende bønner og du har vunnet seier i Ham.

Bønnen bærer deg opp i Guds tankeverden og ditt rette element. Når du er der i den åndelige verden, slipp taket i fienden. Han blir ufarlig og svak. Du vil kjenne deg sterk og trygg fordi Gud tar over din kamp. Kom deg opp i ditt element og overvinn slangen!

Gud velsigne deg til å være en overvinner.