Om du ikke gir opp, gir Han deg aldri opp!

Tenk deg at du har gått langt i skiftende vær. Alt fra å bli kald og våt gjennom regnvær og snø til at du har blitt brent av sviende sol fra skyfri himmel. Distansene har ført deg oppover bakker og nedover stupbratte fjell. Gjennom hengemyrer og over juv. Så stopper veien og du står ved foten av en lang trapp. Du ser opp og det eneste du ser er tusenvis av trappetrinn. Du kjenner at kreftene er totalt fraværende i mangel av mat og vann. Du skjelver i knærne og alt inni deg stritter imot å begynne å gå denne uendelige trappen! Du tenker: “Er det ikke annet enn vanskeligheter i dette livet?” Men dette er den eneste veien videre!

Så plutselig husker du på ordene til Bestevenn. Han sa at om du sier navnet hans, ville han alltid komme og hjelpe deg. Du har ikke mat, vann eller andre å støtte deg til så du forsøker å si navnet hans. Plutselig blir du løftet oppover og oppover. Du blir løftet så høyt at du ser trappen fra fugleperspektiv og da er den jo ikke lang i det hele tatt. Bestevenn løfter deg til toppen av trappen. Der er det både mat og vann. Det er et tjern hvor du kan vaske deg ren og du får hvile og ny styrke til neste etappe.

Livet vårt er som en lang reise. Av og til kan utfordringene kjennes altfor tunge. Men du har en som ønsker og lengter etter å være din Bestevenn. Han har sagt at han ALDRI skal slippe deg og ALDRI forlate deg. Han har sagt at du kan komme til han med alle slags byrder så skal han bære de for deg. Han snakker både om vann og elver, ild og stengte dører. Han snakker om ørkenlandskap og fjell. Uansett hva din utfordring er i dag så har han sagt at INGENTING ER UMULIG FOR HAM. Det eneste du må gjøre er å ha tillit til Ham! Tro på ham og si navnet hans, Jesus. Om du ikke gir opp, skal du vite at Han aldri gir deg opp! Hold deg nær til Bestevennen Jesus så skal han aldri gå ifra deg. Jeg heier på deg i dag! Ikke gi opp! Du klarer litt til og enda litt til. Jesus kommer aldri for sent og han vet alltid ditt beste.

-Gud velsigne din dag.